Velkommen til Børnenes side

Patrick, Frederik, Oliver & Jasmin Er børnene i familien, og de har forskellige fritidsinteresser, og dem vil de skrive om på denne side. Da Oliver ikke kan skrive endnu, vil vi hjælpe ham med at fortælle om sine fritidsinteresser. :)

Patrick spiller fodbold i Assens FC og går meget op i computer spil og Xbox 360.

Frederik synger i Vor Frue Kirkes Drengekor " Syngedrengende". De øver 2 gange om ugen og har div. koncerter i hverdage og weekender. Du kan se, hvor der er koncert www.syngedrengende.dk. Udover at synge er Frederik også vild med fodbold, og glæder sig til at starte i Assens FC.

 

Oliver spiller fodbold i Assens FC. Bo er træner og også Olivers far. Nogle gange får Bo hjælp til at træning af Partick og Frederik. Oliver synes, det er sjovt at spille bold, men det er også sjovt at lege og være sammen med sine kammerater. :)

 

Jasmin er vores lille datter, der kom til verden d. 17. december 2010, og alle vores drenge er utrolige glade for at de endelig har fået en lillesøster, ligesom resten af familen.

 

"Vitaminer er egentlig lus som de laver tabeletter af i en presse. Så putter de gul farve på - og gir dem til børn." Jesper 5 år

 

"Nå! Så har jeg vitaminer i håret!" Mette 4 år.

 

Underpunkter